30/06/2010 BERAT – VLORE - DHERMI

Després de veure Berat, on es pot anar? Doncs teniem varies opcions. Anar a Gjirokatra o directament a Saranda.


Hi ha un autobús que surt de Berat a les 15:00 h i que et porta directament a Saranda (8 h). Segurament es l'opció més ràpida i simple.


Nosaltres vam triar al complicada jejej, com que l'autobús de Saranda va per l'interior i nosaltres volíem veure la costat vam fer un viatge alternatiu.


Vam agafar un furgon de Berat a Vlore (2 h 300 leks) amb la intenció d'agafar un altre fungon fins a Saranda. El problema va ser que un cop a Vlore no hi havia cap autobús i furgon fins l'endemà.


Vlore és una ciutat horrible, no té res d'interessant fins i tot la platja es bruta i sense cap tipus de gràcia, per tant, l'opció de dormir a Vlore no era gents engrescadora.


Finalment vam aconseguir negociar amb un taxista i per 3.500 leks pels 3 ens va portar fins a Dhermi, 40 km - 1 h. El preu era car però va valdre la pena només per poder fugir de Vlore.


La carretera de Vlore a Dhermi passa per un port de muntanya amb unes molt bones vistes de la costa Albanesa.






Dhermi i la costa albanesa


Sempre havia pensat que la costa albanesa era impressionat, amb poblets de pescadors i totalment verge. La veritat es que no es així. Evidentment no es Benidorm pero els pobles de la costa han copiat les males costums de la costa espanyola, es a dir, ciment, ciment i ciment.


Dhermi està a 3 km. de la costa però a primera línea de mar hi ha una sèrie d'hotels i uns quants bars, pubs i restaurants. La platja es bastant xula.






On dormi?


Hotel Luciano no es cap maravella però calitat  / preu es el millor, per només 800 leks per persona pots dormir i a primera linea de mar (si regatejant, es clar). També té un restaurant on es menja un peix boníssim.
0 Responses