01/07/2010 DHERMI - HIMARE - SARANDA

La nit abans vam estar preguntar a quina hora sortia algun bus o furgon cap a Saranda i ningú ens ho va saber dir  uns deient una hora els altres una altra . . .


Finalment allà les 10:00 vam decidir pujar fins a la carretera (2 km o 3 km caminant en pujada des de l'hotel) i esperar allà a que passes algun bus o furgon. 


Després d'esperar casi 1 hora va passar un furgon (30 min 200 leks) que anava fins a Himare, la jugada ens va sortir bé ja que de Himare surten autobusos cap a Saranda. Encara van tenir temps per banyar-nos a la platja durant 1 hora.


L'autobus de Himare a Saranda costa 400 leks i en viatge dura 2 hores 30 min.


Saranda


Saranda és el Benidorm albanés, la ciutat no té cap tipus d'encant i es un clon de qualsevol lloc playero del mediterrani però es un bon lloc per utilitzar-lo de camp base per anar a fer excursions per la zona.


On dormir?


El hostel Hairy Lemon és una bona tria, realment no és un hostel sinó un pis amb habitacions plenes de lliteres però la propietària es una irlandesa molt amable que us ajudarà amb tot el que necessiteu.


El hostel té vistes al mar (està al 11è pis d'un edifici d'apartaments) i tñe una platja de pedres just davant. També està molt a prop (5 min. caminant) del port on surten els ferrys cap a Corfú.
0 Responses