13/10/09 Kobe - Ishigaki - Miyakojima (avió)

Miyakojima

Teniem clar que voliem veure Okinawa. Japonesos tropicals? semblava interessant. Realment és tant, tant, tant al sud que aquestes illes gaudeixen d'un clima boníssim tot l'any. Tipus Les Canàries. I encara que evidentment són japonesos la gent és "diferent" fins i tot són més morenos (el sol tot l'any ajuda és clar)

Per què vam triar Miyakojima? Doncs realment encara no ho ser. Diuent que l'illa "capital" Naha no és cap cosa de l'altre món (encara estan els americants per allà) i que a prop té illes increibles. Nosaltres buscavem un lloc amb platges de sorra i tranquilitat, mirant per internet vam veure fotos de Miyako i ens va agradar (crec que vam triomfar).

Miyako és una illa on el turisme occidental encara no ha arribat, només hi ha turisme japonés, això té els seus inconvients (no hi ha gairebé ningú que parli anglès) però també li dona una toc aventurer.

Per moure's per l'illa la millor opció és llogar un cotxe ja que el transport públic és gaire innexistent.


Transport Kobe - Ishigaki - Miyakojima (avió)






Per anar fins l'aeroport de Kobe s'ha d'anar fins l'estació de SANNOMIYA amb metro i després  agafar la PORT LINER, un metro aeri que atravesa tot el port (espectacular). Al final del port en una illa sobre el mar hi ha l'aeroport. 




Com que no hi havia vol directe vam fer escala a Ishigaki (1 hora) i després vam continuar fins a Miyako.

Allotjament
Com que estaven a la platja vam decidir anar a un resort "playero" i realment vam estar com a ministres, piscina privada, platja espectacular, activitats (submarinisme, snorkel, ...) i fins i tot algun empleat parlava anglès. El millor de tot, el professor de submarinisme es cubà, sisi cubano cubano. Ens va ajudar molt i fins i tot ens va invitar a sopar amb la seva família japonesa, tot una experiència innolvidable. El preu era bastant elevat uns 15.000 iens la nit però gràcies al nostre amic cubà vam pagar tres dies al preu d'un . . . tot un chollo.

Que veure?
Platja

Per la nit
0 Responses