10/10/09 Koyasan - Osaka - Kinosaki Onsen

Osaka


Ciutat moderna, res a veure amb Kyoto, semblant a Tokyo (salvant les distàncies). Nosaltres no la vam visitar ja que preferíem aprofitar el temps amb altres ciutats o llocs "més tradicionals". 


Tokyo ja ens va donar tota la modernitat que  necessitavem . . .









Kinosaki Onsen


MOLT RECOMANABLE. Ciutat balneri, està ple de onsens, i fins i tot alguns ryokans en tenen de privats. Normalment als ryokans et donen tickets gratis per entrar a tots els onsen de la ciutat.

L'experiència és fantàstica, vas pel carrer amb una especie de kymono i vas entrant de onsen en onsen sense parar. Al final acabes arrugat com una pansa jejeje.

Amb un dia o fins i tot una tarda intensa és suficient per anar a tots els onsen, de totes formes si teniu temps ho podeu combinar amb alguna excursió pels voltants.


Transport Koyasan - Osaka - Kinosaki Onsen


Si es vol fer en un sol dia és una mica llarg. S'ha d'anar de Koyasan a Osaka amb Nankai Railways (no val el Japan Rail Pass), hi ha diferents trens, semidirectes, locals, el preu i el temps varia bastant però compteu unes 2 hores.

A Osaka arrivareu la l'estació de NAMBA i per anar a Kinosaki Onsen s'ha d'anar a l'estació Osaka-UMEDA dels JR, el millor anar amb Metro d'una estació a l'altra. (mireu el mapa)

D'Osaka a Kinosaki Onsen es tarda unes 2:40 h

Allotjament


Que veure?
Els Onsen

Per la nit


0 Responses