08/10/09 Kyoto - Nara

Nara

No us podeu perdre Nara, personalment és una ciutat que hem va encantar, els palaus són preciosos, els parcs magnífics i estan plens de cérvols salvatges (més de 1.200) que passegen per la ciutat i viuen als parcs, però realment de salvatges ja no tenen res, fa segles que conviuen amb la gent per tant són animals totalment dòcils i pacífics, són Bambis.
Ha diferència de Kyoto, Nara és una ciutat relativament petita, per tant, té la pots fer caminant sense problemes.

1 dia és totalment suficient per visitar-la, com que està molt a prop de Kyoto o de Osaka (entre 30 i 50 min.) es pot fer una escapada i no cal fer nit però si podeu us aconsellaria quedar-vos a dormir, la gaudireu molt més.

Transport Kyoto - Nara
Hi ha una línia de trens privada que et porta amb 30 min. Nosaltres ja que teniem el JR Pass vam anar amb el JR, es més lent 50 min.

Allotjament
Igual que a Kyoto ens vam allotjar en un hotel totalment japonès amb onsen, aquest tipus d'hotel no sol estar molt preparat per atendre als estrangers, però en part això també és un atractiu. El millor l'esmorçar 100% a l'estil clàssic japonès, res de croissant i cafès en llet.

Que veure?
La pagoda Kofuku-ji, els jardins Isui-en, Kasuga taisha entre d'altres però el més espectacular és el Todai-ji amb el Buda de bronce gegant, probablement no serà el més gran del món però poc li falta.

Per la nit











0 Responses