01/10/09 - 02/10/09 Barcelona - Paris - Tokyo (avió)




El Vol
Vol amb Air France de Barcelona a Tokyo amb escala a París, vam sortir a les 18:00 de Bcn i vam arribar sobre les 20:00 a París, vam esperar a l'aeroport Charles de Gaulle fins els 23:00 llavors vam pujar a l'avió que ens portaria a Tokyo. Com que la durada del vol és d'unes 12 hores vam decidir volar de nit així pots dormir a l'avió i el viatge es fa més curt. Vam aterrar a Tokyo-Narita a les 18:00 hora local (7 hores més que aquí, durant l'horari d'estiu).

Narita Express
Heu de tenir en compte que l'aeroport de Narita està a més de 60 km. de Tokyo, per tant, es pot tardar gairebé 2 hores per arribar a Tokyo. Per sort existeix el tren Narita Express que et porta des de l'aeroport fins a la Tokyo Station en 1 hora i 5 min. Després segurament haureu d'agafar un altre tren o el metro. S'ha de tenir en compte que a Tokyo hi viuen uns 35 milions d'habitants, la ciutat és immensament gran i depenent de l'hora els trens i els metros vam plens a rebentar, per tant passejar per allà amb l'equipatge pot ser molt "divertit".
Bus Airport Limousine
Una solució alternativa al tren és el bus Airport Limousine (li diuen limousine però es un bus normal) que et porta des de Narita a la porta dels hotels més importants de Shibuya o Shinyuku, entre altres destinacions. És molt pràctic perquè la parada està davant de la porta de l'aeroport i amb 1 h 40 min. estàs a Shibuya. El preu va ser 2.000 iens. Per mi va ser la solució més fàcil i ràpida ja que no has de fer cap transbord.


Pasmo
La Pasmo és una targeta de prepagament que permet carregar-hi saldo per agafar qualsevol transport públic de Tokyo (metro, tren urbà, bus, línies de trens privades, monorail, ...), és molt pràctica perquè així t'oblides de pagar el bitllet en cada desplaçament que realitzes. S'ha de tenir en compte que el preu del bitllet pot variar depenent de número de parades, per tant, amb la targeta Pasmo no cal patir per res.

Taxi
Mai agafeu un taxi des de Narita a Tokyo si no voleu gastar-vos la meitat del pressupost el primer dia.

En canvi els taxis són una molt bona solució per distàncies curtes ja que la "baixada de bandera" es de 700 iens i si vas 2 o 3 persones és més econòmic que altres transports públics. 


On dormir?


Dorm and Guest house / Hostel

http://www.khaosan-tokyo.com/en/ 
http://kshouse.jp/tokyo-e/index.html 
Hotel
1.Marowdo in Akasaka 
2. R&B hotel Higashi-Nihonbashi 

0 Responses